•

Den Dungen 1

zo 24 nov: Margriet 1 - Den Dungen 1 (2 - 2)

Op bezoek in Oss bij het op de ranglijst hoger geplaatste Margriet wist Den Dungen één wedstrijdpunt in de wacht te slepen: 2-2.

Margriet opende sterk en dreigde al in het eerste kwartier Den Dungen onder de voet te lopen. Uit het niets viel echter een doelpunt aan de andere kant. Jeffrey Sterks zag de Margriet-doelman te ver voor zijn goal en vanaf 25 meter trapte hij op uiterst fraaie wijze raak: 0-1. Vanaf dat moment hielden de ploegen elkaar in evenwicht en dat werd door Margriet ook tot uiting gebracht in de stand. Want kort voor rust tekende Joey Schuurmans de gelijkmaker aan: 1-1.

Dezelfde speler wist binnen een kwartier na rust de thuisploeg via een vrije trap vanaf rand zestien meter gebied op voorsprong te zetten: 2-1. Na het wat stroeve begin in de tweede helft bood Den Dungen vervolgens weer goed partij. Beide ploegen maakten er een open wedstrijd van waarbij de bezoekers de nodige strijdlust aan de dag legden. Uiteindelijk leverde dat nog een punt op. Tien minuten voor tijd werd Jens van Grinsven namelijk in het strafschopgebied gevloerd en wist Jeffrey Sterks de toegekende penalty te verzilveren: 2-2