•

Den Dungen 1

zo 20 sep: Nijnsel/TVE Reclame - Den Dungen (2 - 0)

"Den Dungen de bal en Nijnsel de punten"

Na een prima voorbereiding en beker programma trapten we met vertrouwen af op bezoek bij vv Nijnsel. Vanaf die aftrap kregen we gelijk een levensgrote kans op de 0-1 maar de inzet van Remco beland jammer genoeg voor ons via de paal net naast het doel. In de daaropvolgende tegenstoot stond het 1-0 en kon Nijnsel al in de 2de min. hun geliefde spel spelen, achterover leunend met 9 man achter de bal.

Wij namen het initiatief, creëerden voor rust een aantal kansen echter de afronding liet te wensen over of de doelman wist ons van scoren te houden. Nijnsel stelde daar weinig aanvallends tegenover 1 min. voor de rust kwamen ze nog 1x dreigend voor ons doel maar Friso stond zijn mannetje.

Na de rust eenzelfde spelbeeld, DD dicteert het spel neemt naarmate de 2de helft vordert meer risico waardoor Nijnsel nu wel een aantal keren via de counter gevaarlijker werd, wat resulteerde in de 2-0 uit een corner.
Met nog 20 min. op de klok ging DD vol op de aanval maar bij elke doelpoging werd de bal geblokkeerd of de doelman bleek een sta in de weg.

Zondag a.s. de kans om tegen Avanti de 1ste 3 punten binnen te halen, het vertoonde spel geeft voldoende vertrouwen op een positief resultaat.