•

Den Dungen 1

zo 4 okt: ODC - Den Dungen (4 - 0)

Was de slotconclusie vorige week nog dat we op de goede weg waren, vandaag bleken we een helft lang de weg kwijt.

Met vertrouwen stonden we aan de aftrap in Boxtel voor de wedstrijd tegen ODC, en waren voorbereid op een tegenstander die het ons vandaag moeilijk zou gaan maken in een poging om van de hatelijke 0 punten af te komen. We begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten met een aantal vloeiende aanvallen gevaarlijk te worden, kansen om de openingstreffer te scoren waren er voor Jens van Grinsven en Remco Kersten en ook Bjorn de Kort deed een poging.
ODC had ook zo zijn mogelijkheden met schoten van afstand probeerde zij tot scoren te komen echter dan staat daar zoals altijd Friso de Kroon op zijn post.
In de 39 min. van de 1ste helft belande de bal uit zo’n afstandsschot op de rechterpaal kwam diagonaal terug het veld in en werd bekwaam afgerond in de linker onder hoek zodat we net voor rust tegen een 1-0 achterstand aan keken.
Dit was tevens de ruststand.
De 2de helft gingen we met ons vertrouwde spel op zoek naar de gelijkmaker, echter het werd vrij snel 2-0 en zelfs 3-0 ODC wist 2 persoonlijke fouten genadeloos af te straffen.
In een alles of niets poging lukte het niet om dichterbij te komen maar moesten we zelfs toestaan dat ODC er nog een 4de bij prikte.