•

Den Dungen 3

zo 25 nov: OJC ROSMALEN 4 - Den Dungen 3 (1 - 0)

Den Dungen 3 maakt het de koploper lastig.

Op een mooie maar koude zondagochtend hadden we al onze vriendjes optijd bij elkaar gekregen in het ons wel bekende clubhuis. Ofja bijna al onze vriendjes aangezien onze Jordy dacht ik blijf liggen dus de vlagger van vandaag was bekend! HOPPA hoppa!!.. We wisten dat het een lastige klus ging worden tegen de mannen van OJC. Het balbezit was aardig verdeeld in de eerste helft 80-20 in het voordeel van de thuisploeg, helaas waren wij de thuisploeg niet. Onze hoofdtrainer had een ijzersterke tactiek bedacht en gedeeld met de groep "als wij niet weten wat we aan het doen zijn, weet de tegenstander dat ook niet". HOPPA hoppa!!.. Uiteindelijk werd het toch parkeer de bus en hopen op een kansje. Scoren werd lastig aangezien OJC maar 5 goals tegen had en wij er pas 10 voor in 7 wedstrijden. Met hard werken en wat voor elkaar over hebben, hielden we 40 minuten de 0. HOPPA hoppa!!.. Helaas maakte OJC 1-0.
RUST.
2e helft
Het zelfde spelbeeld OJC de bal Den Dungen de kansen. Door een goede redding van Luuk bleef het 1-0. EINDE WEDSTRIJD. HOPPA hoppa!!..
3e helft
Het begon wederom veelbelovend met 2 staantafels en minimaal 10 man stonden we redelijk sterk. HOPPA hoppa!!.. Helaas dronk meer dan de helft ijsthee, deze verlieten ook vroegtijdig ons clubhuis. Alleen de echt grote spelers bleven over en dronken nog een paar biertjes toen de andere gesneuveld waren. HOPPA hoppa !!.
Al met al heeft Schepje wel gelijk. Vandaag hebben we laten zien echt een team te zijn op en buiten het veld!! Hier kunnen we mee verder en dan gaan de punten van zelf komen!! Volgende wedstrijd de derby tegen SCG'18 zorg dat je er bij bent en fit boys!! Tot dinsdag. HOPPA hoppa!!