•

Den Dungen 5

zo 16 sep: Rhelico 2 - Den Dungen 5 (3 - 4)

Even een resume van de bekerwedstrijden, we zaten in een poule met daarin SCG, Theole en Rhelico. De eerste wedstrijd tegen SCG speelden we op een donderdagavond omdat er een aantal moesten zuipen in Praag. We kenden dit team nog want vorig seizoen waren hun de kampioen in onze klasse maar toen heette ze nog SCI. Het was een gelijk opgaande pot met dan zij beter en dan weer wij de eindstand van 2-2 was dan ook terecht. De doelpunten waren van Chris en Han. De tweede pot was in Tiel en was onder leiding van een goed leidende 16 jarige jongen. We begonnen nog niet wakker en na 1 minuut keken we tegen een achterstand aan. Halverwege de 1e helft kwamen op gelijke stand door een doelpunt van Dirk. De 2e helft werden we 2x verschalkt door een snelle counter en verloren we met 3-1. De laatste pot was tegen Rhelico en het nieuwe systeem begint een beetje te lopen want tegen dit 2e team waren we de bovenliggende partij. Toch kwamen we met 2-0 achter, gelukkig kwamen we na een goal van Rick terug in de wedstrijd. Na rust liepen we met redelijk goed spel na een 2-4 voorsprong door Doelpunten van Michel, Rick en Chris (beauty). Net voor tijd werd het 3-4 omdat de pijp bij iedereen leeg was. Conclusie bekertoernooi stopt maar systeem wordt beter nu de conditie nog.