•

Den Dungen 5

zo 11 nov: Emplina 5 - Den Dungen 5 (1 - 6)

Vandaag op 11/11 zondag mag het sterrenteam, Den Dungen 5, weer het veld op. Het is gezond weer en DD5 vertrekt al vroeg richting Emplina.

DD5 wint weer eens de tos en de kant wordt gekozen. Maliskamp mag dus aftrappen en het voetballen kan beginnen! Het spel begint wat rommelig en DD5 wordt onder druk gezet door Emplina. Dit leidt tot een snel doelpunt en het is 1-0. DD5 schrikt wakker en begint nu met meer inzet te voetballen. Opeens komt Emplina niet meer aan voetballen toe en kan de bal alleen nog maar tegenhouden. Een doelpunt voor DD5 kan niet uitblijven maar omdat Empel verkeerd uitverdedigd kan Rick de bal onderscheppen en maakt de gelijkmaker, 1-1! Den Dungen staat gelijk en wil nu meer en blijft druk zetten. DD5 is los en Christian maakt dat duidelijk door de bal af te pakken en na een actie de 1-2 te maken. Nog voor de rust wordt het 1-3 omdat Rick de rebound binnen tikt na een dikke actie van Laurens.

RUST (1-3)
DD5 natuurlijk met een goed gevoel het kleedlokaal in. De wedstrijd gaat goed en wissels worden gemaakt. Op naar de 2e helft!

DD5 gaat in deze helft gewoon door met waar ze mee bezig waren, goed voetbal. Haast vanaf de aftrap geeft Michel een voorzet op Christian en zorgt met een harde knal voor de 1-4! De wedstrijd lijkt al snel beslist. Na nog een paar mooie acties van onder andere Bart en in ieder geval nog een assist van Michel wordt het 1-6. Dit dankzij doelpunten van goalgetter Rick.

Den Dungen 5 speelt weer eens een prima wedstrijd en kan met een goed gevoel 11/11 gaan vieren! Leuke wedstrijd en als wij zo blijven spelen kan het nog een leuk seizoen worden!