•

Den Dungen 5

zo 18 nov: Den Dungen 5 - OJC ROSMALEN 8 (9 - 0)

DEN DUNGEN 5 treedt vandaag op tegen OJC Rosmalen. Na de ruime overwinning tegen Emplina is de stemming goed en heeft iedereen zin in de wedstrijd van vandaag. DD5 met een brede selectie en ook nog eens op veld 1.

De wedstrijd begint en voor het eerst in jaren speelt DD5 vanaf de aftrap scherp en zet de tegenstander onder druk. Het is ongelooflijk maar binnen 10 minuten staat DD5 op voorsprong! Na een mooie actie van Michel krijgt hij de bal bij Han en die zorgt voor de 1-0! Den Dungen blijft hierna de aanval zoeken en omdat Laurens via links weer knap zijn man voorbij komt en de bal voorgeeft kan Michel de 2-0 maken. Ook de 3-0 wordt door Michel gemaakt maar nu uit een voorzet die gegeven wordt door Paul. Bij OJC loopt het vandaag helemaal niet maar DD5 verzuimd het om meer te scoren. In de laatste minuten van de 1e helft kan Christian toch weer met een mooie actie de 4-0 maken.

RUST (4-0)
Wat een stand, de buit lijkt al binnen. Maar omdat heel het team compleet is worden er toch vijf wissels gemaakt.

In het begin van de tweede helft begint DD5 wat rommelig door de vele wissels. Maar OJC kan door een paar goede ingrepen van Piet toch niet scoren. Aan de andere kant van het veld weet DD5 wel hoe het moet. Randy neemt een corner en draait deze zo strak richting doel waardoor de keeper kansloos is en hij scoort 5-0! Den Dungen heeft de controle weer en is veel beter dan OJC. Paul scoort ook een mooi doelpunt door na een actie de bal de kruising te schieten (maakt de 8-0 ook ongeveer zo) en Rick kan na een goede loopactie alleen op de keeper af en scoort ook. De 10 komt opeens in de buurt! DD5 wil wel maar in de laatste minuten lukt het alleen Michel nog om de bal nog in het doel te krijgen. 9-0.

Veel doelpunten vandaag tegen een matig maar sportief OJC. Volgende week een vroege wedstrijd uit tegen BZS. Een wedstrijd die waarschijnlijk wat lastiger zal worden!