•

Den Dungen 6

zo 8 dec: Den Dungen 6 - Wilhelmina 6 (5 - 4)

In Den Dungen wachtte vandaag een lastige angstgegner in Wilhelmina ons op. Ons puntengemiddelde tegen laagvliegers is namelijk niet zo best. Twee verliespartijen tegen TGG en BMC maken dat duidelijk. In hondenweer met méér dan voldoende regen en tegenwind begonnen DD6 weer wat slapjes. Een zwabberend schot verraste Teun al snel. Met deze achterstand zochten we naar onze vorm. Brent en Javier kregen kansen maar de goalie redde hun inzet. Tot overmaat van ramp werd het 0-2. Reden om onze tactische wapens Justin en Pim in stelling te brengen. Na het vasthouden van de bal dribbelde Pim in de zestien en punterde de aansluitingstreffer binnen. Een meevaller voor rust. Verder waren we vooral aan het worstelen met onszelf. Op de bank had men er wel vertrouwen in. Op deze 8 december begon ons mannenkoor al te repeteren met kerstliederen.

De tweede helft konden Guus, Brent en Tim hen vergezellen. Onze ziekenboeg loopt zo toch niet leeg. Pinchitter Pepijn was gelukkig scherp voor de goal. De gelijkmaker en 3-2 zette hij met gemak op het scorebord op assists van Pim en Ciske. Het kantelpunt van de wedstrijd kreeg een vervolg met een verwoestende uithaal van Niels in de kruising op aangeven van Werner. Het bleef echter spannend na het weggeven van de 4-3. Daarna schopte John met bal en al een Wilhelmina aanvaller onderuit. Penalty! Zijn we weer terug bij af? Niet als het aan aanvoerder Teun ligt. Met zijn voeten is hij de redder in nood. De beslissende treffer komt op naam van Pepijn die een onvervalste hattrick vervolmaakt. De 5-4 in 'the dying seconds' is het slotstuk. Een overwinning waarbij de kijker de winnaar is. Zoveel doelpunten kregen ze voorgeschoteld en het hadden er meer moeten zijn als Justin op schot was. Drie punten in de pocket comebackboys.