•  

Den Dungen VR2

zo 11 mrt: RKDVC VR2 - Den Dungen VR2 (2 - 2)

Den Dungen tegen RKDVC
1ste elf . reserves Emily, Jennifer, Esmee ,Anne en Lizy
Na een paar koude winterdagen, mochten de dames weer aan de bak . Ze moesten naar Drunen ze speelden op gras, het viel zwaar voor ze , vooral als je gewend bent op een luxe complex in het gezellige Den Dungen.
In de eerste 20 min. is RKDVC sterker dan Den Dungen , Saskia heeft het druk in de goal ,de dames moeten hard aan de bak om het spel te kunnen spelen , de leiders bespreken wat er in het veld gebeurt en gaan wisselen en Kimberly en krabke gaan aan de kant en Emily en Lizy komen erin. Een paar minuten later RKDVC komt voor met 1-0 ,Saskia tikte de bal met de handtoppen uit de goal en een speler van RKDVC reageerde alert en kon de bal zo intikken , Jammer Sas?
Den Dungen wordt wakker ,ze knokken voor elke bal maar helaas zonder gelukt . Er werd gewisseld Afke gaat even rusten en Esmee komt erin met de opdracht”maak ze gek Esmee”. Esmee die soms niet weet hoe goed ze is, luisterde heel goed wat de leider zei, en ja hoor?? Ze maakte de spelers gek en als een locomotief ging ze door het veld en zij gaf en mooie pas aan Nancy , en dat weet je, als de bal aan de voeten van de blonde godin komt word er meestal gescoord, zij maakte de 1-1 voor Den Dungen. Rust,
2de elf
De kleine Jennifer komt in het spel na en paar maanden uitgeschakeld te zijn door haar kaakoperatie, zij is weer speel klaar , gezellig dat je er weer bent . RKDVC voert de druk op ,want ze willen winnen. Den dungen wil ook winnen ,maar benutten de kansen ook niet. Er komt weer een wissel Krabke komt voor Esmee. De wissel heeft een verkeerd effect RKDVC scoort 2-1 ze denken dat ze de winst binnen hebben . Maar DD kan zich nog een keer opladen om er toch nog een gelijk spel uit te slepen.
Afke is aan het warm lopen en komt op een ombekende positie van moederke Anja. Afke kreeg de bal van achter uit dribbelde van links het 16 meter gebied in en als een echte spits zonder na te denken knalde ze de bal binnen in de korte hoek 2-2 De scheids wil de wedstrijd nog beïnvloeden ,maar DD houd het hoofd koel Afke kreeg nog een tweede kans die ze helaas niet kon verzilveren Aafke krijg een nieuwe bijnaam Huntelaar want ze kreeg een niet te missen kans .Jammer dames als we zo hadden gespeeld als de laatste 10 min. hadden we de 3 punten mee na DD genomen.


Programma

zo 25 mrt 11.30u SC Elshout VR2 - Den Dungen VR2
zo 8 apr 10.00u Den Dungen VR2 - BMC VR1
zo 15 apr 12.30u ST RKKSV/Maliskamp VR1 - Den Dungen VR2

Uitslagen

zo 18 mrt Afgelast Den Dungen VR2 - ODC VR2 -
zo 11 mrt 10.30u RKDVC VR2 - Den Dungen VR2 2 - 2
zo 4 mrt Afgelast Wilhelmina VR3 - Den Dungen VR2 -
zo 25 feb Afgelast Den Dungen VR2 - Helvoirt VR2 -
zo 18 feb 10.00u Den Dungen VR2 - RKKSV VR1 -

Stand

Vrouwen beker zondag poule

Stand

513 Vrouwen Zondag


Trainingstijden

  • Wo 20.00 u- 21.30 u

Volgende wedstrijd

zondag 25 maart, 11.30u
SC Elshout VR2 - Den Dungen VR2


Leiding

  • Esther Voorvelt
  • Ad Groenendaal
  • Patricia Broeren
  • Jolanda v Eindhoven
  • Petra Broeren
  • Marti Versantvoort

Sponsor

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties