•  

Den Dungen VR2

wo 16 mei: Den Dungen VR2 - ODC VR2 (7 - 3)

Den dungen speelde thuis tegen ODC.
D.D. had genoeg spelers en genoeg motivatie om een leuke potje van te maken en deze avond met koude wind . ODC had relatief jonge spelers en snelle dames, dus D.D. moest flink aan de slag, want ODC had een paar kansen gecreëerd maar gelukkig zonder resultaat. Sanne en Denise speelde fantastisch en ze laten zien dat ze er staan dus maken ze zo moeilijk mogelijk voor de tegenstander .
De 1-0 is gemaakt door de krullende Krabke, die een mooi pass van chica Kimi kreeg en zij maakt het af. Het ijs was gebroken, maar het moest meer doelpunten vallen , want er waren kansen zat tocht Emily! De 2-0 was een feit , maar het was een eigen doelpunt , maar toch bedankt ODC!. Het was bijna afgelopen ,en ODC scoorde op een oneerlijke manier ,een speler was dik buiten spel, maar de scheids heeft het goed gekeurd , Jammer !
De tweede helft begon met een schitterende mooie voetbal , Miria kreeg de bal en kapte en naar voren gepast, en Indy een gaaf tikki , en nancy maakte het af en was 3-1 voor D.D. Het grote glimlacht voor D.D. duurde kort, want ODC schoot een mooi goal dus het werd 3-2 , spannend was er wel, D.D. wist dat meer in zit en ze moesten er in vertrouwen. De 4-2 was en feit dankzij Lizy die kijk hard voor de bal vocht en won het duel, en zij paste aan Indy en zij maakte het af, mooi gespeeld hoor ! Ik was nog niet klaar met het schrijven en viel weer een goal, maar wel voor de tegenstander, dus werd weer 4-3 voor ODC. D.D. wil de 3 punten pakken en slim spelen , dus de spannende moment moest komen en gewoon scoren , en ja hoor, D.D. kreeg een corner van recht, die naam Nancy en was een prachtige bal , die op de hoof van Indy kwam , en zij scoorde de 5-3 voor D.D. Nog 15tje en Jennifer van de Block (krachtig als beton) en chica kimi er in kwamen. 6-3 was een machtige bal van Stephanie , die schot van afstand een mooie onverwachte lage bal, geweldig! . De 7-3 echt gemaakt door Emily die vocht als en gladiator voor de bal en na vallen en opstaan zorgde zij voor de 7de goal, dat noemen we doorzetting vermogen ! en zo kwam ODC niet meer aan de bal, want Jennifer van de Block liet niemand meer passeren. Dames bedankt voor de mooie wedstrijd jullie hebben als een team gevoetbald . GEWELDIG . Grts, MF


Programma

zo 26 mei 13.00u Wilhelmina VR2 - Den Dungen VR2

Uitslagen

zo 19 mei 10.00u Den Dungen VR2 - SCG'18 VR2 7 - 1
zo 12 mei 12.15u ODC VR2 - Den Dungen VR2 1 - 6
zo 5 mei 10.00u Den Dungen VR2 - SC Elshout VR1 4 - 2
zo 14 apr 12.00u Nieuwkuijk VR2 - Den Dungen VR2 1 - 5
zo 7 apr 10.00u Den Dungen VR2 - TGG VR1 2 - 5

Stand

513 Vrouwen Zondag

Stand

Vrouwen beker zondag poule

Stand

Vrouwen beker 2e ronde

Stand

Vrouwen beker 3e ronde


Trainingstijden

  • Wo 20.00 u- 21.30 u

Volgende wedstrijd

zondag 26 mei, 13.00u
Wilhelmina VR2 - Den Dungen VR2


Leiding

  • Ad Groenendaal
  • Marti Versantvoort

Sponsor

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties