•  

Samenwerking SC Den Dungen & Voetbalschool de Meierij

Na een aantal maanden van intensief overleg zijn SC Den Dungen en Voetbalschool de Meierij* tot een overeenkomst gekomen. Inhoudelijk betekent dit dat de voetbalschool op vrijdagen gebruik gaat maken van 1 kunstgrasveld om trainingen te organiseren die zijn gebaseerd op het verbeteren van de technische vaardigheden. Binnen SC Den Dungen zal eigenaar en oprichter Casper van Vught zijn kennis inzetten om de jeugdopleiding van de vereniging te verbeteren. Hierbij ligt de focus met name op de onderbouw. Beide zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een stimulans gaat zijn voor beide partijen!

Voetbalschool de Meijerij is een los van sportclub staande organisatie geleid door Casper van Vught. Casper organiseert opleidingen/cursussen waarbij de nadruk ligt om de technische vaardigheden te verbeteren. Je dient je rechtstreeks bij de voetbalschool de Meijerij aan te melden. Op de website van voetbalschool de Meijerij vind je het aanbod.

Er is veel vertrouwen in een goede samenwerking, die in de toekomst zijn vruchten af gaat werpen voor beiden!


Paul Schouden (bestuurslid voetbalzaken) en Casper van Vught(voetblaschool de Meijerij) onderteken de samenwerkingsovereenkomst

Terug naar het overzicht