•  

Plantenactie - wat een top verkopers die jeugdleden !!

Vorige week woensdag 5 april was onze jaarlijkse plantenactie waarvan de opbrengst gebruikt wordt voor het organiseren van activiteiten voor de jeugd van SportClub Den Dungen.
De dag begon met een klein zonnetje maar in de loop van de middag werd het zonnetje steeds zichtbaarder en werd de temperatuur aangenaam. Fijn verkoopweer! Er waren een 120-tal jeugdleden van de voetbal- en korfbalafdeling en een 50-tal ouders gekomen om te helpen met het deur aan deur verkopen van planten. Wat een verkopers waren die jeugdleden, enthousiast en gedreven wisten ze 1300 planten te verkopen. Dit levert een mooi bedrag om leuke activiteiten voor de jeugdleden mee te doen.

Hulde aan iedereen die langs de deuren zijn gegaan! Menig tafel, dressoir of tuin is opgevrolijkt met een leuk Narcis tete-a-tete plantje. En wij kunnen zeggen dat de plantenactie voor onze sportclub toch weer een succes was.

Daarom willen we nogmaals alle jeugdleden en ouders die meegedaan hebben aan de plantenactie hartelijk danken voor hun inzet.

Terug naar het overzicht