•  

10 juni meidenvoetbaldag bij vv Den Dungen

Op zaterdag 10 juni organiseert vv Den Dungen een meidenvoetbaldag op haar sportcomplex aan de Hooidonksestraat in Den Dungen. ‘s Ochtends is er van 10.30-11.30 een kennismakingstraining voor
meisjes van 8-12 jaar en voor meiden van 13-15 jaar. Hiervoor kun je je opgeven door een mailtje te sturen naar r.vandenbroek0@gmail.com Ervaring met voetbal of een voetbaltenue zijn niet noodzakelijk. Wees welkom, we gaan er samen een leuke training van maken!
Aansluitend aan de kennismakingstraining vindt er een voetbaltoernooi plaats van voetbalmeiden in de leeftijd van ca. 12-15 jaar (MO-15). Er komen teams uit Rucphen, Drunen, Kaatsheuvel en Margraten op bezoek. Ook de meiden van de MO-15 van Den Dungen zijn natuurlijk van de partij. De meiden de die ‘s ochtends bij de kennismakingstraining zijn geweest mogen ook een bijdrage leveren aan de start van het toernooi dat om 11.45 u begint.

Kom dus op zaterdag 10 juni kennismaken met het meidenvoetbal bij Den Dungen en kom de meiden van de MO-15 aanmoedigen. En wie weet, sta jij volgend jaar zelf te schitteren op het veld!


<klik op afbeelding voor vergroting>

<klik op afbeelding voor vergroting>

Terug naar het overzicht