•

Den Dungen JO13-1

za 21 nov: Den Dungen JO13-1 - SCG'18 JO13-1

Wat hadden we graag tegen SCG gespeeld maar deze mag niet en dus speelden we vandaag tegen onze Jo14-1. Een paar weken geleden wonnen we tegen Jo15-2 maar dat had de Jo14 ook gedaan dus een mooie pot zat in het verschiet. De wedstrijd begon en we waren niet geheel bij de les en binnen een paar minuten stonden we dan ook met 0-1 achter. Het duurde ook even tot dat we weer ons spelletje gingen spelen maar daarna waren we de bovenliggende partij. We kregen in de eerste helft al weet ik hoeveel kansen om gelijk te maken maar het laatste tikje wilde niet goed vallen dus tot de rust bleef de stand staan. Na de rust was er maar 1 team dat de bal had en dat waren wij. We kregen wederom veel kansen alleen de schoten gingen langs of de keeper kon de bal keren. In de laatste 10 minuten moest gelukkig voor ons en ongelukkig voor Jo14 keeper Niels het veld met een blessure verlaten. We drukten met z'n allen en hadden geluk dat de enigste kans van Jo14 over geschoten werd. Met nog een minuut of 4 te spelen kwamen we dan toch op de verdiende 1-1 door een schot van Daan. Net als tegen de Jo15-2 kwam de overwinning in de laatste minuut na een mooie pass van (weet ik niet meer) kwam Teun 1 op1 met de keeper en maakte hij beheerst de 2-1. De scheids liet nog even spelen maar de verdiende overwinning kwam niet meer in gevaar. Met deze overwinning sluiten we het rare jaar qua wedstrijden mooi af en hopen we dat we in Januari weer competitie wedstrijden kunnen gaan spelen. Namens de Trainers en Leiders iedereen alvast een leuke SintKerstenOudenNieuw en tot 2021. De laatste WWW van 2020: Dit jaar gelukkig niks met een lont, hopelijk blijft iedereen GEZOND.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1