•

Den Dungen JO13-1

za 5 jun: Den Dungen JO13-1 - Maliskamp JO13-1

Daar zijn we weer na net geen 8 maanden geen echte wedstrijd gespeeld te hebben mochten we nu weer een wedstrijdje spelen tegen een andere club. Allereerst willen we Iwan nog veel beterschap wensen en hopen dat je snel weer kunt komen kijken. De start van de wedstrijd was veel belovend want na 3 min stond het al 1-0 na een benutte penalty van Morris 1-0. Toch was het wennen voor beide ploegen want er ging veel niet goed. De ballen werden gehaast getrapt en kwamen dus niet aan. Halverwege de 1e helft werd het 1-1 en dat was terecht. De laatste 10 minuten van de 1e helft gingen we vollgas fussbal spelen en dat werkte. Na een diepte pass van Morris kon Ali doorlopen deze was niet zelfzuchtig en legde de bal breed op Teun die in een leeg goal de 2-1 maakte. Rust. In de rust wat punten aangescherpt en weer aan de gang. Net als de 1e helft begonnen we goed. Uit een vrije trap van Morris luisterde Ali goed naar Willie en kwam van de 2e paal en kopte hem goed binnen 3-1. Maliskamp probeerde wel maar onze achterhoede en keeper waren goed bij les dus konden ze niet scoren. We bleven lekker op de counter spelen en na een mooie actie van Daan Goossens kwam de bal via via bij Alex die hem via een tegenstander in de kruising schoot 4-1. De wedstrijd was gespeeld en na een uurtje floot de goed leidende scheids af. Jongens mooie overwinning. WWW: Nu nog 2 wedstrijdjes winnen en de RegioCup is binnen.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1