•

Den Dungen JO13-1

za 9 apr: Den Dungen JO13-1 - ODC JO13-1 (2 - 4)

Na de mooie overwinning van vorige week wilden we vandaag dit weer herhalen. Vanaf de eerste minuut zat ODC er fel op en hadden we het moeilijk. Ze kregen al een paar kansjes maar deze gingen er gelukkig niet in. In de 10 minuut werd onze scheidsrechter Frank niet lekker en moest hij het veld verlaten. Na een korte pauze kon Willie als scheidsrechter de wedstrijd hervatten. We kwamen de eerste helft er niet echt aan en stonden dan ook bij rust met 0-2 achter. Na rust wilden we weer in de wedstrijd komen maar al vrij snel werd het 0-3. Normaal zou je zeggen gelopen pot maar deze keer niet. Mo kon ons op 1-3 schieten nadat hij de bal gelukkig mee kreeg. Niet veel later werd het 2-3 door Lars die vallend van dichtbij een voorzet kon binnen glijden. We geloofden er weer in en ODC kreeg het benauwd. Het mocht helaas niet lukken en in de slotseconden viel de 2-4. Jongens goed gewerkt in deze toch rare wedstrijd. WWW: Winnen of verliezen het is om het even, Geniet zoveel mogelijk van het leven.

za 6 apr 11.30u Den Dungen JO13-1 - Margriet JO13-3
za 13 apr 10.30u VV Trinitas Oisterwijk JO13-5 - Den Dungen JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1