•

Den Dungen JO13-1

za 23 apr: Nooit Gedacht JO13-1JM - Den Dungen JO13-1 (3 - 3)

Wie had het ooit kunnen bedenken dat we weer naar Nooit Gedacht moesten maar we waren er weer en na de 2-2 van vorige keer wilden we nu gaan winnen. Met Luuk van de 13-2 en steun van Silas en vlagger Teun moest dit gaan lukken. De start was niet om naar huis te schrijven maar met kunst en vlieg werk hielden we de nul. Na 10 minuten konden we wat beter in het spel komen en we waren meteen gevaarlijk. Uit een corner van Lars kon Mo met de borst scoren 0-1. Nu ging het weer gelijk op en er kwamen kansen aan beide kanten. Net voor rust ging Mo goed door en veroverde de bal en kon zo de meegelopen Louka voor een open goal zetten 0-2. Met deze stand gingen we tevreden rusten. Na rust was onze start beter en kon Mo met een mooi schot de 0-3. Dit leek de beslissing in de wedstrijd maar halverwege de 2e helft maakte NG de 1-3. We kregen nog 2 vrije trappen op een mooie plaats om de wedstrijd echt te winnen maar helaas gingen deze mis. Je voelt het al aankomen het werd 2-3 en 3-3 waardoor we wederom een voorsprong net voor tijd weggeven. Jongens jammer wederom hard gewerkt maar het wil net niet lukken. WWW: Ik kan niks beloven, maar we gaan weer winnen als we er maar in blijven geloven.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1