•

Den Dungen JO13-1

za 14 mei: Den Dungen JO13-1 - SV BLC JO13-1 (4 - 2)

Daar zijn we weer, na 2 weekjes vakantie gehad te hebben mochten we een keer op veld 1 ballen. We begonnen goed en kregen meteen een kansje maar moesten even later toch weer een achterstand goed maken 0-1. Het duurde gelukkig niet lang want even later kon Mo uit een corner de gelijkmaker binnen schieten 1-1. Hierna werden we beter en beter en kwamen dan ook verdiend op 2-1 door wederom Mo die na een combinatie met Keano binnen schoot. We hielden deze stand vast tot aan de rust. In de rust lekker buiten gebleven en genoten van de zon en de aanwijzingen van Thomas en klets van Levi. De tweede helft begon en ik denk door het warme weer gebeurde er niet veel. Tien minuten voor tijd leek de wedstrijd dan toch gespeeld want Mo maakte zijn en onze derde na een combinatie met Lars 3-1. We weten het altijd weer spannend te maken want we lieten BLC terugkomen tot 3-2. Gelukkig waren we nu wel bij machten om niet de gelijkmaker toe te staan en in de allerlaatste minuut maakte Lars met een knal een einde aan alle dromen 4-2. Jongens prima pot. WWW: Erik voelde zich lekker thuis misschien wordt hij wel de nieuwe Nijhuis.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1