•

Den Dungen JO13-1

za 8 okt: Den Dungen JO13-1 - BMC JO13-2 (1 - 1)

Vandaag de laatste pot voor de bekercompetitie want alleen de nummer 1 gaat door en die staat al vast. We wilden wel winnen want dan worden we verdienstelijk 2e. We waren compleet en dus staat iedereen nu op de teamfoto. Nadat de scheidsrechter in het zonnetje was gezet begon de wedstrijd rommelig. BMC gebruikte de lange bal en zetten dan druk en wij wilden daar onderuit voetballen wat moeilijk verliep. De eerste grote kans was voor ons maar Louka had zijn vizier nog niet op scherp. Uit een corner kwamen we op achterstand 0-1 maar we lieten de koppen niet zakken. Er werd hard gewerkt alleen waren we niet scherp genoeg in de duels en de passing. Gelukkig kwamen we toch op gelijke hoogte door Pieter 1-1. In de rust de kopjes de goede kant opgezet en de 2e helft knallen met zijn allen en dat werd er ook gedaan. We waren de 2e helft de betere ploeg kregen veel mogelijkheden maar wisten deze niet af te maken. Net voor tijd kreeg Jens randje buitenspel de bal wilden deze binnenschieten maar de grens vlagde en de goed fluitende scheids floot en zo ging ook deze kans verloren. Jongens jammer en natuurlijk is het frustrerend maar we moeten zelf onze kansen uitpakken en niet op 1 punt boos blijven. WWW: Soms zit het mee en soms zit het tegen

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1