•

Den Dungen JO13-1

za 15 okt: Avanti '31 JO13-1 - Den Dungen JO13-1

Vandaag een vriendschappelijke pot tegen de buren uit Schijndel deze spelen een klasse hoger maar we wilden kijken of we misschien een stapje omhoog kunnen. Op het hoofdveld bij Avanti mochten we onze krachten gaan meten. Het leek erop dat we of niet wakker waren of toch nog te kort komen maar het eerste kwartier moesten we steeds achter onze tegenstander aan en stond het ook al 3-0. Hierna konden we toch wat meer tegenstand bieden en zowaar kregen we kleine kansjes. Gescoord werd er niet meer en konden we in de rust wat dingen bespreken. De tweede helft een beter DD dat nog meer tegenstand bood en na de 4-0 ook met een paar mooie aanvallen kansen kreeg. Louka die een prima pot speelde bekroonde een mooie aanval van Jens en Ties en zo werd het 4-1. We deden alles wat we in onze macht hadden maar de kansjes die we kregen werden niet gemaakt en dat deed Avanti wel waardoor we met 7-1 verloren. Jongens geeft niks we komen nu nog net wat te kort maar dat komt nog wel. WWW: Tijdens de wedstrijd voorop gaan in de strijd, na de wedstrijd kun je weer denken aan je meid.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1