•

Den Dungen JO13-1

za 5 nov: Den Dungen JO13-1 - SVSSS JO13-1 (0 - 5)

Na 2 weken herfstvakantie en dus geen wedstrijd begonnen we vandaag een nieuwe competitie tegen SVSSS. Dit is een onbekende tegenstander zelfs voor de ervaren leider. Vol goede moed begonnen we na een goede warming up aan deze pot. In het eerste kwartier hadden we het moeilijk en moesten vooral achter de tegenstander aan. Niet verwonderlijk stond het dus al 0-2. Hierna kwamen we iets beter in het spel, we kregen geen kansen maar gaven ook niet veel meer weg. Met de 0-2 stand gingen we rusten en na rust werden we nog wat beter. Er kwamen nu zelfs wat kansjes en we konden de tegenstander vast zetten op hun eigen helft. Helaas kwam de aansluitingstreffer er niet en nadat de beste tegenstander weer in het veld kwam en de 0-3 maakte was ons verzet gebroken. In de laatste minuten werd het nog 0-5 en zo verloren we terecht de eerste pot. Jongens jammer er zijn wel wat verbeter punten maar daar blijven we aan werken en volgende week weer een nieuwe pot. WWW: Voor het voetballen moet je wel wat doen, want het gaat niet op 1 voetbalschoen.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1