•

Den Dungen JO13-1

za 12 nov: Boxtel JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (3 - 3)

Na de valse start vorige week mochten we vandaag naar Boxtel. Omdat Sam geblesseerd was ging Finn mee om toch 13 man te hebben. De wedstrijd begon en het ging mooi gelijk op met kansjes aan beide kanten. Het werd 1-0 door een schot van 20 meter. We gaven niet op en bleven er voor knokken, en na een pass van Terry kon Louka met een lobje de gelijkmaker maken 1-1. Op slag van rust kregen we nog een corner die perfect werd genomen op de inkomende Jens die met rechts perfect binnen schoot 1-2. Met deze opsteker gingen we met een goed gevoel rusten en natuurlijk begonnen we zo ook aan de 2e helft. Dit gevoel was vrij snel weg want het werd weer 2-2 en niet veel later zelfs 3-2. We snapten het niet hoe dit kon maar gingen nu toch weer wat feller spelen. De kansjes kwamen er maar we moesten natuurlijk wel opletten op de tegenstoot. Mees kreeg even rust van de scheids en daarna voerden we de druk nog verder op. Terry maakte een mooie solo en bracht ons weer op gelijke hoogte 3-3. Met nog een paar minuten op de klok hadden we nog kans op de overwinning maar de pogingen van Niels, Louka en Lars gingen er jammerlijk niet in. Jongens hard gewerkt en zeker een verdiend punt. Volgende week Gestel en deze mag niet verloren worden. WWW: Een slimme overtreding is nuttig alleen deed de scheids een beetje pietluttig.

za 6 apr 11.30u Den Dungen JO13-1 - Margriet JO13-3
za 13 apr 10.30u VV Trinitas Oisterwijk JO13-5 - Den Dungen JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1