•

Den Dungen JO13-1

za 19 nov: Den Dungen JO13-1 - SCG'18 JO13-1 (4 - 3)

Vandaag de buren van SCG op bezoek en deze wedstrijden wil je winnen. Thomas had iets te diep in het glaasje gekeken en zich verslapen maar we konden toch nog een goede warming up doen. Na het bekende aftasten namen we het heft in handen en kregen kansjes. Het doelpuntje hing in de lucht voor ons maar viel aan de verkeerde kant 0-1. Dit bleef tot de rust zo ondanks een goed schot van Jens. In de rust waren we ondanks de stand tevreden en als we zo doorgingen we de wedstrijd zouden winnen. De 2e helft begonnen we als een speer want binnen een paar minuten hadden we de stand omgedraaid. 1-1 werd het uit een corner, Mees legde het balletje precies om het hoofdje van Guido en de 2-1 kwam op naam van Terry die zich goed breed maakte en beheerst binnen schoot. Heel lang konden we niet genieten van deze voorsprong want SCG kwam langszij met een verdwaald schot. De werklust bleef erin en na een vooruitziende blik van Bas maakte Louka na een goede actie van Niels de 3-2. De grensrechter probeerde hem nog af te keuren maar de goed fluitende scheids trapte er niet in. De wedstrijd werd er wel mooier op want SCG probeerde weer gelijk te maken en wij bleven loeren op de tegenstoot. 5 min. voor het einde dachten we de wedstrijd te beslissen en het was weer Louka die een voorzet beheerst binnenschoot 4-2. In de laatste minuten moesten we nog stand houden en werkten met zijn allen voor de winst. Gelukkig viel de 4-3 in blessuretijd en wonnen we deze mooie pot. Jongens goede werklust. WWW: De wijsheid wordt verkregen door alcohol of je kijkt op een gladde bol.