•

Den Dungen JO13-1

za 11 mrt: Den Dungen JO13-1 - Asperen JO13-1 (3 - 4)

Vandaag stond de koploper op het programma en koploper waren ze, want ze waren vrij groot. In het begin was het een beetje aftasten en het spel speelde zich af op het middenveld. Na 10 minuten werd Asperen toch wat sterker en kon zelfs 2x scoren 0-2. We lieten zien dat het met onze inzet goed zit en kwamen weer terug in de wedstrijd na een paar kansjes was het toch raak, Louka schoot eerst nog via de keeper op de paal maar de terugkomende bal kon Lars via een voetje over de keeper schieten 1-2. De aansluitingstreffer gaf ons moed en we gingen op jacht naar meer. De kansen kregen we wel maar de bal viel net voor rust weer in het verkeerde doel 1-3. Rust. Na rust een goed fel spelend DD en kwam weer terug in de wedstrijd. Jens kopte een corner in het dak van de goal en zo stond het 2-3. We bleven de druk erop houden en Terry schoot op de lat en de terugkomende bal kreeg Ties er ook niet in. Een counter deed ons de das om en zo was de marge weer twee 2-4. De krachten vlogen eruit en wat we ook probeerden het wilde niet lukken. We kwamen in de laatste minuut nog wel op 3-4 door Terry na een mooie actie maar verder kwamen we jammer genoeg niet. Jongens ik weet dat je er niet veel voor koopt maar wederom genoten van jullie inzet en een overwinning hangt in de lucht. Cas en Tuur bedankt. WWW: Voetbal is niet alles in het leven geniet ervan ook al is het maar voor even.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1