•

Den Dungen 1

zo 12 feb: Alem 1 - Den Dungen 1 (2 - 2)

Wedstrijd in en tegen Alem levert slechts 1 puntje op voor Den Dungen..
“Hier is het nooit saai” sprak Alem-trainer Ben Hoek in de 90 min. van de wedstrijd nadat de scheidsrechter de bal op de stip legde. Teun van Boxtel beland in een duw en trek duel met zijn tegenspeler ergens bij de 2de paal, een schot op doel wordt door Ties Kooijmans bij de 1ste paal onschadelijk gemaakt en Alem mag aanleggen voor een strafschop, Lars Steenbakkers benut dit buitenkansje en bepaalt daarmee de eindstand op 2-2.
Daar zag het lange tijd niet naar uit, Alem opende sterk en Ties Kooijmans moest met een formidabele redding ons behoeden voor een vroege achterstand, iets wat de doelman van Alem niet lukte hij gaf de bal even later op een presenteerblaadje aan Tom Schuurmans en die wist daar wel raad mee 0-1, en dan een prachtige pass van Bjorn de Kort op Sven Eijkemans en die rond schitterend af 0-2 en slechts 10 min. gespeeld. We gaan er eens goed voor zitten echter ons spel wordt er niet beter op en Alem knokt zich terug in de wedstrijd en weet net voor rust op 1-2 te komen via Jens Steenbakkers. De 2de helft blijft ons spel onder niveau wat niet betekend dat er geen kansen komen om verder uit te lopen echter achtereenvolgens, Tom Schuurmans en Bjorn de Kort zijn niet zuiver in de afronding. Dus blijft het spannend tot de laatste minuut met een late gelijkmaker als gevolg, In de blessuretijd had Remco Kersten nog de mogelijkheid ons met de volle 3 punten huiswaarts te laten keren, zijn schot belande helaas voor ons in het zijnet.