•

Den Dungen 1

zo 12 mrt: Den Dungen 1 - Nooit Gedacht 1 (1 - 1)

Den Dungen baalt en loopt periode titel mis. 1-1 (1-0)
We leken na een vroege voorsprong op weg naar de periode titel maar hielden Nooit Gedacht in de wedstrijd, de 1-0 werd gescoord door Jens van Grinsven na een prima pass van Dave de Veer. De 2-0 leek snel te gaan vallen maar bij kansen voor Tom Schuurmans en Silas Postma was de doelman van Nooit Gedacht een sta-in-de-weg. Een doelpoging van Remco Kersten had een beter lot verdiend maar belande over de doelman op de lat. Geen 2de treffer dus en zo kon Nooit Gedacht ver in de 2de helft gelijkmaken de 1-1 viel uit een vrije trap van Frank van Herpen.
Hiermee werd de strijd om de periodetitel in de 3e klasse E dit weekend beslist. SBC was kanshebber nummer 1, maar zij verloren 1-0 van Avanti’31. Den Dungen was kanshebber nummer 2, maar we kwamen dus helaas niet verder dan 1-1 tegen Nooit Gedacht. Aangezien Margriet, kanshebber nummer 3, niet leek te winnen in Alem, leek Nulandia de lachende vierde te worden. Zij deden gewoon wat ze moesten doen; met 4-0 winnen van Vorstenbossche Boys. Diep in blessuretijd won Margriet echter alsnog met 1-2 bij Alem en daardoor gingen de Ossenaren zondag a.s. onze tegenstander toch met de prijs aan de haal.
Voorafgaand aan de wedstrijd was er 1 min. stilte vanwege het overlijden van Patricia de Kort, we wensen Joost, Bjorn en Levi heel veel sterkte.