•

Den Dungen 4

zo 29 jan: Den Dungen 4 - Vlijmense Boys 3 (2 - 5)

Je kent 't wel, iemand vraagt tegen wie je moet voetballen en reageert op je antwoord met: 'Ah, (clubnaam), altijd lastig!'. Bij de tegenstander van vandaag krijg je dan vaak als reactie 'altijd vervelend'. En zo ook vandaag. Dat is natuurlijk handig lullen met zo'n uitslag maar zelfs als ze ruim voor staan zijn ze de hele tijd bezig, klagen tegen de scheids, vallen en liggen bij ieder wissewasje, mauwen over de grensrechter. Zelfs de bank met daarop 'n stuk of 4 'volwassen' mannen zeverden er op los. Dat je er plezier uit haalt vraag je je dan af.
Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn, we waren niet best vandaag. Snelle voorsprong door Azur, maar halverwege de eerste helft draaiden de rollen om met twee ordinaire zwabberballen van afstand. Na rust gelijk 2-2. Maar ook in korte tijd met twee goals 2-4. Vlijmen zakte steeds goed in en daarop hadden we geen antwoord.
Snel vergeten deze wedstrijd. Wij beginnen 12 februari pas weer aan de competitie.