•

Den Dungen JO14-1

do 16 mei: Den Dungen JO14-1 - Boxtel JO14-1 (2 - 2)

We zijn er bijna. Bij het einde van het seizoen namelijk en we hebben nog 2 wedstrijden voor de boeg. Als we 2x winnen dan zit er nog een 2e plaats in dus alles om nog voor te spelen. De 2 trainers hadden een tactiek uitgedokterd dus begonnen we met goede moed aan deze pot. In de eerste helft een toch zoekend DD dat stroef oogde maar wel met een prima inzet. We kwamen een beetje tegen de verhouding in wel op voorsprong want uit een corner viel de bal voor de voeten van Niels die zich niet bedacht en de bal in het dak van de goal schoot 1-0. Zoals al vermeld was de inzet prima en Henri, je kon hem zelfs horen, hield zijn doel tot de rust schoon. Wat puntjes op de i gezet in de rust en hup naar de 2e helft. Boxtel had dit ook gedaan en kwam vrij snel op gelijke hoogte 1-1. Gelukkig konden ze hier niet lang van genieten want Lars die net iets sneller bij de bal was als de uitgelopen keeper maakte de 2-1. Er was een mooi gevecht gaande tussen de twee ploegen en met een goed leidende scheidsrechter was het een leuke pot om te kijken. We kregen een paar goede kansen om de pot te beslissen maar moesten net voor tijd toch de gelijkmaker incasseren 2-2. Al met al een goede pot met een terechte uitslag want de ploegen waren gelijk aan elkaar. De afsluiter van deze week is eigenlijk meer een verzoek voor de kokende ouder. WWW: Voor een avondwedstrijd is het verstandig om, licht te eten en geen rare dingen in de kom.

za 25 mei 13.15u Den Dungen JO14-1 - SCG'18 JO14-1

0389 Onder 14 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)