•

Den Dungen VR18+1

zo 12 mei: Emplina VR18+1 - Den Dungen VR18+1 (5 - 9)

Vandaag stond de wedstrijd uit naar Emplina op het programma. Bij winst waren we verzekerd met een kampioenschap. Bij verlies kwam het aan op de laatste wedstrijd wie van de twee teams kampioen zouden gaan worden. Met de temperatuur al oplopend en ook van de spanning begonnen we aan de wedstrijd. Na wat ongelukkige momenten volgende de doelpunten in rap tempo maar niet voor ons, 4-0 achter. Gelukkig was het Emily die het net wist te raken 4-1. Maar daarna volgde de 5-1. Ondanks dat bleef onze keeper Jennifer haar mannetje staan in het doel! Rust. In de rust hadden we het helemaal omgegooid, nieuwe opstelling en hopen op een wonder. Binnen 5 a 10 minuten stond het plots 5-4! Met doelpunten van Floor, Senna, Naomi. Met assisten van Fenne en nog wat mensen maar we hielden het niet goed bij. Het kan dus toch. Maar met rust 5-1 de kleedkamer ingaan en na rust 6-1 de kleedkamer uit komen is voor ons nog steeds een raadsel. Dus met 5-4 was het 6-4. Dan nog meer doelpunten maken! Vervolgens had Senna het op haar heupen en scoort vrolijk door met nog 3 doelpunten. 6-7! Afvallende bal ooit nog geoefend in de training stond Shirley op de juiste plek om de 6-8 binnen te schieten! Als afsluiter was het nogmaals senna met de 6-9 op aangeven van Kim. De scheidsrechter had een fout gemaakt eindstand 5-9!
We flikken het weer, kampioenschap is een feit en hebben we iets te vieren 26 mei met de seizoensafsluiting!
Quote van de dag: Vandaag zijn we strijdend uit de wedstrijd gekomen en niet ten onder gegaan!