•

Den Dungen 1

zo 12 mei: Den Dungen 1 - DSC 1 (2 - 0)

Den Dungen wint van DSC, en is zo goed als zeker van handhaving in de 3de klasse..
In de eerste helft konden we weinig gevaar stichten voor de goal. We speelden met de rem erop ondanks het belang van de wedstrijd, dat gold overigens ook voor DSC die de punten ook nog goed kan gebruiken. Toch was het DSC dat voor rust zeker 3 goede mogelijkheden had om tot scoren te komen, echter de paal en een uitstekend keepende Thies Kooijmans wisten dit te voorkomen. Het is de thuisploeg die in de 40ste minuut op 1-0 komt, Bjorn de Kort krult de bal in de bovenhoek na een fantastisch schot van zo’n 30 meter. In de 2de helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. DSC met een paar goede pogingen echter onze verdediging weet van geen wijken en dan is er altijd nog onze zeer betrouwbare sluitpost. Gaande de wedstrijd nemen we het heft in handen met een schot van Luuk van Loon dat net naast gaat. In de 72ste minuut is het Joep Kaarsgaren die mooi vrijgespeeld wordt door Stijn Lamers en de bevrijdende 2-0 aantekent. Komende maandag 2de Pinksterdag spelen we bij Nooit Gedacht in Geffen om de zondag daarna af te sluiten met een thuiswedstrijd tegen dorpsgenoten SCG’18.