•  

Op weg naar het kamioenschap...

Er zijn sporters die het niet gegeven is gedurende een soms lange carrière het zoet van een kampioenschap te mogen smaken. Met het gekregen talent het hoogst haalbare bereiken in de sport is prachtig en geeft voldoening en is voor veel fanaten (maar ook voor minder fanatieke sporters) van grote emotionele waarde! Bij onze voetbalclub kennen we echter onder onze jeugd- en seniorenspelers ook een categorie mensen die het doorgaans moeilijker heeft met het behalen van successen. Minder overwinningen, tegenslagen, pech en nooit eens een kampioenschap! Zeer te waarderen bij deze groep is de houding die men aanneemt, wanneer clubgenoten wel succesvol zijn. Er is geen sprake van afgunst, maar men leeft mee met de kampioenskandidaten.

Zo zal het opnieuw gaan nu verschillende teams bij onze voetbalclub mee gaan doen om de ereplaatsen in hun klasse.

Diverse seniorenteams zijn nog volop in de race voor het kampioenschap, maar ook bij onze jeugd hebben we nog de nodige ijzers in het vuur voor goede klasseringen. De B-1 junioren zijn in dat opzicht het dichtst bij de titel. Zaterdag a.s. kan men bij een overwinning en puntverlies van de concurrentie zelfs al kampioen worden. Doe je best!

Veel succes en spelvreugde toegewenst! Dat geldt ook voor diegenen die nog volop in de kampioenschapstrijd gewikkeld zijn, maar niet in de laatste plaats voor alle voetballers die ook dit seizoen genoegen moeten nemen met een wat bescheidener plekje op de ranglijst.

Terug naar het overzicht