•

Den Dungen JO14-1

za 16 mrt: Den Dungen JO14-1 - SIOL JO14-1 (2 - 3)

Vandaag tegen een onbekende club namelijk SIOL uit Cuijk. Na het gelijke spel vorige week gingen we vandaag voor de winst. De wedstrijd begon en al vrij snel keken we tegen een achterstand aan 0-1. We lieten de koppen niet hangen en speelden een goede eerste helft. Maar wat vandaag het manco was hoe schiet ik de bal in de goal. Als ik alle kansen ga beschrijven wordt het een lang verslag dus houdt ik het kort paal lat net langs of keeper zaten ons in de weg. In de slot minuut kregen we een vrije trap tegen en via een kluts viel deze er wel in 0-2. In de rust was de vraag hoe dan? Nou de koppen weer dezelfde kant op en vol er tegen aan. Alweer vrij snel werd het 0-3. Het positieve is dat we erin bleven geloven en kwamen via een penalty benut door Lars terug 1-3. Nu werden we nog sterker kregen wederom veel kansen maar konden pas via Terry in de laatste seconden de 2-3 maken. Jongens kop omhoog want we hebben echt goed gespeeld alleen hadden we het vizier net niet scherp. WWW: Met deze inzet en spel komen we er wel.

za 23 mrt 13.15u Den Dungen JO14-1 - UDI'19/CSU JO14-2
za 30 mrt 11.45u Boxtel JO14-1 - Den Dungen JO14-1
za 6 apr 13.30u FC Engelen JO14-1 - Den Dungen JO14-1
za 13 apr 15.00u SIOL JO14-1 - Den Dungen JO14-1

0389 Onder 14 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)