•  

Den Dungen 1

zo 29 mei: Den Dungen 1 - ODC 1 (1 - 1)

Tegen het veel lager geklasseerde ODC werden de punten broederlijk verdeeld.
Tegen het veel lager geklasseerde ODC werd het 1 - 1. Dat is met het oog op een eventuele nacompetitie voor promotie een teleurstellend resultaat gezien de uitslagen op de andere velden. Het zal lastig worden om ons daar alsnog voor te kwalificeren. Lex vd Biggelaar zorgde voor de enige Dungense treffer.
Voor beide ploegen stonden er belangen op het spel. ODC wilde de nacompetitie ontwijken en Den Dungen was nog in de race voor een periodetitel. Den Dungen ging als beste van start en kreeg in de vijfde minuut al een grote kans via Remco Kersten maar gelukkig voor ODC was er een verdediger op tijd ter plekke om erger te voorkomen. Even later kwam de Boxtelse ploeg goed weg toen een vrije trap van Stijn Lamers op de kruising uiteen spatte. Terwijl de openingstreffer van Den Dungen in de lucht hing, sloegen de tricolores aan de andere kant toe. Daar ging een grote fout van Den Dungen-keeper Friso de Kroon aan vooraf. In de 12e minuut schoof hij de bal zo maar in de voeten van Stijn Pijnenburg die geen enkele moeite had om het net te vinden: 0 - 1. De thuisploeg zette vervolgens vol aan om de gelijkmaker te forceren. Die viel in de 22e minuut en kwam van de voeten van oud ODC-er Lex van den Biggelaar. Na een knappe individuele actie ramde hij de bal van dichtbij in het dak van het doel voorbij de kansloze doelman (1 - 1). In het vervolg van de eerste helft bleef Den Dungen de betere ploeg zonder dat dat nog tot treffers leidde.
Vlak na rust voorkwam de doelman van ODC een achterstand door oog in oog met Joep Kaarsgaren adequaat te reageren. Meteen daarna kreeg ook ODC een enorme kans echter Friso de Kroon stuitte de inzet waarna de bal vanuit de rebound over werd geschoten. Grote kansen kwamen er echter niet meer tot in de slotfase beide teams nog 1x de kans kregen om de drie punten binnen te halen. Zowel de poging van Den Dungen als wel die van ODC misten precisie waardoor de wedstrijd in een 1 - 1 gelijkspel eindigde.
Zondag in Oss bij Margriet moet er gewonnen worden en dan maar hopen dat er op de andere velden wonderen gebeuren.


Programma

zo 2 okt 14.30u Den Dungen 1 - Alem 1
zo 9 okt 14.30u Den Dungen 1 - Vorstenbossche Boys 1
zo 16 okt 14.30u Nooit Gedacht 1 - Den Dungen 1

Uitslagen

zo 25 sep 14.00u Avanti'31 1 - Den Dungen 1 5 - 0
zo 18 sep 14.00u Wilhelmina 1 - Den Dungen 1 1 - 3
zo 11 sep 14.00u B.V.V. 1 - Den Dungen 1 2 - 3
zo 4 sep 14.30u Den Dungen 1 - RKVSC 1 8 - 0
do 1 sep 20.00u Schijndel 1 - Den Dungen 1

Stand

0512 Mannen Zondag standaard (A-cat)

Stand

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase


Trainingstijden

  • di 20.00 - 21.30u
  • do 20.00 - 21.30u

Volgende wedstrijd

zondag 2 oktober, 14.30u
Den Dungen 1 - Alem 1


Leiding

  • Geert Mutsaars
  • John van de Donk
  • Wesley v Emmerik
  • Henri v Herwaarden
  • Kevin van Emmerik
  • Sjors vd Aa
  • Femke Broeckx

Sponsor

Princen Sport
Voets Bedrijfskleding