•  

SUPPORTERSCLUB RKVV DEN DUNGEN

Opgericht 8 december 1962

Secr.:Horziksestraat 8

5271 TD St.Michielsgestel

Telefoon 06-46377321

Reknr :NL88rabo0112910351

 

Sport Club Den Dungen beschikt over een officiële supportersvereniging, die circa 120 leden telt.  De supportersvereniging beoogt ”een versteviging van de band tussen voetballers en supporters”, waarbij sportiviteit en ondersteuning de kernbegrippen zijn.

Sinds de oprichting in 1962 heeft de supportersvereniging aan Sport Club Den Dungen (voorheen RKVV Den Dungen) veel morele en financiële steun geboden. Behalve voor de aanmoedigingen langs de lijn zorgt de supportersvereniging ook voor praktische geschenken bij kampioenschappen en jubileumvieringen.

Het meest in het oog springend geschenk dat Sport Club Den Dungen in al die jaren mocht ontvangen, is wel het digitale scorebord bij het hoofdveld tijdens de opening van het nieuwe sport park.

Momenteel is de supportersvereniging, hoofdsponsor van het pupillenweekend, en verleent financiële steun voor de opleiding van jeugd trainers en leiders. Ook wordt het mogelijk gemaakt dat ‘de Groen Witter van het jaar” benoemd kan  worden en daarbij de ‘Theo van Vessem trofee’ overhandigd krijgt.

Zelf organiseert de supportersvereniging in mei altijd de fietstocht, terwijl aan het begin van het seizoen de jaarlijkse feestavond voor haar leden op het programma staat. 

Daarnaast organiseert de supportersvereniging, tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal, ”Ons Clubhuis trapt de bal op de lat” in combinatie met de balverloting. Ook presenteert de supportersvereniging zich tijdens de jaarlijkse braderie in juni, waarbij zowel jong als oud kan deelnemen aan de activiteit ”trap de krat van de lat”.

Al met al een bloeiende vereniging, waarbij de in het verleden bedachte slogan ”Supporters zijn even onmisbaar als de bal ” nog steeds van kracht is.

Bent u enthousiast geworden en zou u ook lid willen worden van de “Supportersclub”, neem dan contact op met een van de onderstaande bestuursleden.

 

Bestuur:

Hans Heesakkers (voorzitter)      hanshappelman@home.nl     06-50452527
Hein van Roij (secretaris)       hein.van.roij@enexis.nl   06-46377321
Claus Spierings (penningmeester)   Claus.Spierings@outlook.com    
Mari van Grinsven (bestuurslid)        
Hemke v.d. Aa (bestuurslid)