•  

Den Dungen VR18+1

zo 14 mei: Den Dungen VR18+1 - Ruwaard VR18+1 (10 - 0)

Op de dag van de seizoensafsluiting bij de club mochten we om 10.00 uur aftrappen voor de kampioenswedstrijd tegen Ruwaard.

Na een rommelig begin, zenuwen misschien, is het Naomi die het netje als eerste weet te vinden.
Sinds de uitwedstrijd is Ruwaard wat meer in het seizoen gegroeid en maakte het onze dames nog niet makkelijk. We proberen elkaar te vinden en kunnen mooie combinaties maken. En na 15 minuten schiet Naomi weer raak met een mooi schot van afstand.

De keepster van Ruwaard staat weer haar mannetje en voorkomt een aantal mooie pogingen van onze dames. Dan is er weer een mooie voorzet van Femke die door Kimberley koelbloedig de 3-0 wordt binnen geschoten.

Daarna kwamen er een paar goede kansen. Kim met een schot van afstand net over na mooi samenspel tussen Sanne en Merel. Daarna een mooie combinatie tussen Kim en Shirley en geeft een voorzet op Jara die de 4-0 scoort.

Na een lange solo van Merel over links eindigt het in een corner. De corner van Merel deze kan net uit de goal worden gered. De dames uit Oss geven zich niet zomaar gewonnen en komen zelfs tot een aanval. Natalja strekt zich tot volle lengte maar het schot gaat gelukkig langs.

De scheids laat lang ons lang door voetballen voordat we aan de rust mogen beginnen. Na een opbouw beland de bal via Jara en Merel in de klutsvoor de goal bij Shirley. Helaas voorkomt de keepster de 5-0 voor rust.

Na de ranja en de rocketshot trappen we af voor de 2e helft. De uitslag van de vorige keer belooft nog een doelpunten spektakel te worden. Toeschouwers en wissels achter het goal waar ze moeten gaan vallen. Kom op dames!

Na een eentweetje tussen Kim en Shirley haalt Kim hard uit en schiet op de lat. Ruwaard voert de druk op en mag schieten maar Natalja had een mooie redding.

Ruwaard staat haar mannetje en blokkeert veel van onze pogingen. Maar na 10 minuten kan Jara de 5-0 binnenschieten.

Daarna kwamen Femke en Naomi erin voor Merel en Kimberley. Via een mooie combinatie tussen Femke en Shirley komt de bal voor de voeten van Jara die beheerst de 6-0 binnen schiet.

Na een lange bal van achteruit van Kim naar Jara die de bal aflegt op Femke die eindelijk haar goaltje mag meepikken, 7-0.

Hierna was het prijsschieten van Shirley en Naomi maar de schoten werden geblokkeerd en daarna vloog de bal uiteindelijk over de goal.

Daarna kwam Esmee erin voor Sanne zodat iedereen wat minuutjes kan meepikken in de krater van het seizoen.

Na een mooie combinatie van Jara en Femke op het middenveld was de bal helaas te hard voor Naomi. Daarna schoot Femke een snoeiharde pegel net naast. Het is druk voor de goal bij Ruwaard. Shirley krijgt een paar kansjes maar ze willen er niet in mede door goed verdedigen van Ruwaard.

Daarna was het tijd voor een publiekswissel, Teuntje maakt haar debuut in de goal in haar afscheidswedstrijd. Na een mooie corner van Naomi kopt Femke de bal naast. Daarna een mooi eentweetje zet Shirley Femke alleen voor de goal en schiet ze met buitenkant links in de verre hoek de 8-0 binnen. Shirley wordt door iedereen aangespeeld om ook haar haar goaltje te laten maken en na een flinke klus gaat dan eindelijk de 9-0 over de lijn, vanaf de voet van Shirley. Niet lang daarna schiet Femke de 10-0 binnen vanuit een mooie corner van Naomi. Daarna klinkt het eindsignaal, KAMPIOENEN!


Programma

Uitslagen

zo 21 mei 10.30u Den Dungen VR18+1 - RKKSV VR18+1 10 - 0
zo 14 mei 10.00u Den Dungen VR18+1 - Ruwaard VR18+1 10 - 0
zo 23 apr 09.30u Nulandia VR18+1 - Den Dungen VR18+1 0 - 5
zo 16 apr 10.00u RKKSV VR18+1 - Den Dungen VR18+1 0 - 12
zo 2 apr 10.30u Den Dungen VR18+1 - EVVC VR18+1 7 - 0

Stand

Vrouwen Zondag 7x7 (najaar)

Stand

665 Vrouwen 18+ Zondag Competitievorm 7x7 (voorjaar)


Trainingstijden

  • Wo 20.00 tot 21.30 uur KL 12 Veld 1

Leiding

  • Marti Versantvoort
  • Kim Versantvoort