•  

Den Dungen VR18+1

Sun 1 Oct: Den Dungen VR18+1 - Nemelaer VR18+1 (1 - 0)

Heftige ochtend in den dungen

Zondag stond onze tweede wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Nemelaer.

De week ervoor hadden we heel matig gepresteerd maar deze zondag hadden we er zin in en wilde we het een en ander rechtzetten. Helaas waren twee van onze meiden verhinderd en hadden we een paar half geblesseerde dus kregen we hulp van twee meisjes uit het team meiden onder de 15, Irene en Fenne, heel fijn!

We begonnen zondag meteen scherp en pakte allemaal goed ons mannetje. Er werd goed over gespeeld en iedereen stond hard te werken in het veld, ook Fenne en Irene speelde lekker mee. We kregen aan het begin van de wedstrijd al een paar kansen maar we kregen hem er niet in. Na een minuut of 10 werd er door goed samenspel een mooie voorzet gegeven op merel die hem heel fraai binnen schoot. In de minuten daarna kregen Femke, Naomi en Kim nog een paar mooie kansen maar hij viel er niet in. Achterin stond het steady met onze held Shirley in de goal en Kim, Kimberley en Sanne die het achter dicht hielden. Met een stand van 1-0 de rust in.

2 minuten na rust rende Sanne op een bal af om hem te blokken samen met een tegenstander van Nemelaer, helaas liep dit heel slecht af. Sanne’s voet stond helaas niet meer recht op haar been. De ambulance is gekomen en met hulp van ambulance medewerkers, teamgenoten en tegenstanders (toppers bij Nemelaer, zoveel dank) hebben ze alles weer recht gezet op het veld. Sanne is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft haar voet op twee plekken gebroken en haar enkelbanden afgescheurd, volgende week volgt er waarschijnlijk nog een operatie. Het gaat nu goed met Sanne, ze is zelfs al even in de rolstoel bij de voetbal komen kijken. Bedankt iedereen die Sanne heeft geholpen afgelopen zondag. De wedstrijd is vastgesteld op 1-0, al voelt deze wedstrijd niet als winst.


Programma

Sun 10 Dec 10.30u Real Lunet VR18+1 - Den Dungen VR18+1

Stand

643 Vrouwen 18+ Zondag Competitievorm 7x7 (najaar)


Trainingstijden

  • Wo 20.00 tot 21.30 uur KL 12 Veld 1

Volgende wedstrijd

Sunday 10 December, 10.30u
Real Lunet VR18+1 - Den Dungen VR18+1


Leiding

  • Marti Versantvoort
  • Kim Versantvoort

Sponsor

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties