•  

Den Dungen JO15-1

za 10 okt: Den Dungen JO15-1 - Zwaluw VFC JO15-3 (6 - 0)

Vandaag moesten we aantreden tegen Zwaluw uit Vught.
Maar voor de wedstrijd begon moesten we eerst een team foto maken voor op de site. Blij verrast waren we dat Lorenza, die te kampen heeft met een hersenschudding (opgelopen bij een wedstrijd van MO17-1) en een tijdje niet kan/mag spelen, speciaal gekomen was om natuurlijk mee op de foto te gaan en onze jongens bij te staan.

Voor de wedstrijd begon zagen onze jongens al dat er een groot lengte verschil was tussen ons team en die van de tegenstanders, echter dat wil niet zeggen, dat ze ook goed konden voetballen hoorde ik ze nog zeggen. Meteen vanaf het fluitsignaal drukte ze de tegenstander gedurende de eerste 35 min. terug naar hun helft, echter onze jongens kwamen moeilijk tot scoren, terwijl de kansen behoorlijk groot waren. De tegenstanders speelde ook met 4 man op het middenveld, wat een uitdaging was voor Ruud, Roemer en Ali. Toch viel na 25 min spelen de eerste goal door Rens te lanceren, die goed doorging en de bal kon binnenschieten na goed combinatiespel. Toen was de toon gezet. Onze achterhoede met Tom, Willem, Wout en Daan hielden het goed dicht en bouwde goed op door de bal het werk te laten doen. Een uitgekiende paas van achteruit kwam bij Roemer, die op zijn beurt meteen de bal doorschoot naar Thomas en op zijn beurt maar een klein zetje hoefde te geven voor het 2e doelpunt. Een paar minuten daarna al kon Ali vlak voor rust nog met een afstand schot vanaf 16 meter gebied de keeper verschalken door de bal vlak onder de lat te schieten met dus een schitterende goal.
Tijdens de rust konden de coaches ook niets anders dan complimenten geven hoe het ging. Alleen dat we zuinig met de kansen om moesten gaan.

Na rust en met de wind tegen kwamen de 2 “Dirken” en Kriek erin en ook zij stonden hun mannetje. Het duurde nu niet lang of de 4-0 kwam op het scoren bord door toedoen van Ali met links. Een smetje voor ons op de wedstrijd was geblesseerd raken van Rens aan zijn been. Hij moest dragend van het veld. Hopelijk is hij er snel weer bij. Hierna pakten we de draad weer op met wederom Nik in de spits, die de opbouw van Zwaluw goed verstoorde en ging Thomas nog eens aan de haal met de bal en passeerde 3 tegenstanders, waarna een shot binnenkant paal erin ging. Hij was echter vandaag niet te stoppen dus maakte Thomas er ook maar een hattrick van door de bal vanaf hoek 16 meter de bal hoog naar het doel te schieten, die achter de keeper belande.

Een welverdiende 6-0 overwinning, waar zelfs meer doelpunten in hadden gezeten. Maar goed je hoort de coaches niet klagen gezien het spel. Zij konden zo ook mooi door wisselen en de aanvoerdersband ging ook zo van de ene naar de andere speler met als laatste Willem H. die geweldig stond te verdedigen.
Op naar de volgende en bekende tegenstander in het bekertoernooi, waar we eigenlijk nog iets recht te zetten hebben.


Programma

Uitslagen

za 26 jun 15.00u Margriet JO15-1 - Den Dungen JO15-1
za 19 jun 13.00u Den Dungen JO15-1 - Avesteyn JO15-1 2 - 1
za 12 jun 13.00u Den Dungen JO15-1 - BMC JO15-1 3 - 1
za 5 jun 13.00u Heeswijk JO15-1 - Den Dungen JO15-1 5 - 2
za 5 dec 13.00u Den Dungen JO15-1 - Nulandia JO15-1

Trainingstijden

  • ma 18.45 -20.00 uur Kl 7 HV
  • do 18.00 - 19.30 uur Kl 7 HV

Leiding

  • Bjorn de Kort
  • John vd Dungen
  • Jurre Vesters
  • Melvin Vissers

Sponsor

De Kleine Loonwerker