•

Den Dungen JO7-1

za 20 nov: Avanti JO7-2 - Den Dungen JO7-1

Het is weer zaterdag, de jeugd van onder 7 mag weer de wei in om hun voetbal kunsten en samenspel te laten zien. Helaas konden Lou en Mats niet mee doen (beterschap beiden) en heeft Aksel besloten zich tijdelijk terug te trekken aangezien hij beter voetbalt met supporters.

We hadden hoge verwachtingen aangezien we vorige keer 6-2 hadden gewonnen waar een aantal speler ontbraken. De eerste wedstrijd dit seizoen zonder toeschouwers, maar dat mocht de pret niet drukken! De rij ouders waren fanatiek genoeg :-)

We hadden de luxe om 2 nieuwe keepers te proberen, Jace en Dex die beiden geen tegen doelpunten hebben gehad. Mede ook dankzij goed werk van Jaap, Tim en Vince die hebben we deze wedstrijd geprobeerd in de verdediging en hebben dat zeer goed in gevult! Goed verdedigt mannen! Dex en Tim begonnen als wissel.

De eerste wedstrijd ging goed van start! De jongens hadden er zin in en er werd echt goed gevoetbald. Er waren mooie dribbels van Teun, goede acties van Fodacious. Jaap en Vince hielden alles tegen en gaven daarna de bal weer aan Teun of Fodacious. De score liep al snel op door doelpunten van Fodacious en Teun.

Toen was daar het moment om de de super wissels in te brengen en het team ging goed door. Tim ging voor elke bal en Dex heeft echt aanleg om op de goede plek te staan. En via het team liep de score op tot 0-10.

In de tweede helft was het wat rommelig. Dex ging keepen na 3 doelpunten te hebben gescoord. De tegenstander wijzigde ook van keeper die een aantal goede reddingen had. Ze waren ook meer gemotiveerd bij de tegenstander en hadden een aantal uitbraken. Maar ook in de tweede helft was Den Dungen een klasse beter en was het idee om iedereen te laten scoren. Dat is bijna gelukt omdat sommigen echt in de kruising willen schieten ;-)

Hele leuke wedstrijd die afgesloten werd met 0-12 en daarna nog penalties.

za 23 mrt 08.45u Den Dungen JO7-1 - Emplina JO7-2
za 23 mrt 09.05u Den Dungen JO7-1 - Haarsteeg JO7-7
za 23 mrt 09.25u OJC ROSMALEN JO7-3 - Den Dungen JO7-1

0307 Onder 7 Zwaluwen Jeugd Reeks (1e fase)