•  

Pupillenweekend

Uit de tal van nevenactiviteiten die er zo door het jaar heen georganiseerd worden voor de leden van onze jeugdafdeling neemt het Pupillenweekend wel een erg bijzonder plaats in.

Drie dagen lang vertoeven onze jongste leden dan samen met een grote groep begeleiders op een kampeeraccommodatie om het seizoen gezamenlijk af te sluiten. Met een druk en sfeervol programma worden de pupillen bezig gehouden en wordt de onderlinge band die men binnen de vereniging met elkaar heeft nog eens extra verstevigd.

Van 20 tot en met 22 mei a.s. trekt onze jeugd er samen met een stel enthousiaste kaderleden op uit om er een feestelijk Pupillenweekend van te maken. Een compliment is op zijn plaats voor de werkgroep die er na vele uren van voorbereiding weer een zeer geslaagde activiteit van gaat maken waarbij de D, E en F-pupillen zich plezierig zullen gaan vermaken. En als de kinderen het naar hun zin hebben, zijn ook de ouders gerustgesteld!

Dank aan diegenen die bereid zijn voor de financiële ondersteuning te zorgen en een woord van waardering aan het adres van al onze vrijwilligers die drie dagen lang met een tomeloze inzet (en weinig nachtrust!) garant staan voor een perfecte begeleiding.

Terug naar het overzicht