•  

Plezierige start

Direct in het nieuwe jaar werd op zondag vanwege de intredende vorst meteen een aantal wedstrijden afgelast. Om dan meteen van een tegenvallende start in het nieuwe jaar te spreken, voert echter te ver. Eerder is op vele fronten sprake van een hoopvol en plezierig begin!

Zo kende ons eerste elftal een prima herstart van de competitie. Met in ons achterhoofd nog de mindere succesvolle periode van een jaar geleden, was de overwinning in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar een prima opsteker die vertrouwen geeft voor naderende streekderby tegen de koploper.

We beleefden ook plezier aan de inspanningen die de mensen van onze nevenactiviteitencommissie zich in de voorbije weken getroost hebben. De jeugd werd in de winterstop weer aangenaam vermaakt en de nieuwjaarsbijeenkomst kende een aangenaam verloop.

Tot slot mag bij de succesvolle start binnen onze vereniging niet onvermeld blijven dat het goede voornemen om op zaterdagmorgen niet meer te roken in ons clubhuis het goed doet! De aanwezigen zien ongetwijfeld in dat ook op deze manier de belangen van onze jeugd gediend worden!

Terug naar het overzicht