•  

Saamhorigheidsgevoel

Diegenen die vorige week de moeite namen het jaarverslag over het seizoen 2005/2006 door te nemen, zullen ongetwijfeld hebben geconcludeerd dat we met zijn allen lid zijn van een bedrijvige, goed georganiseerde en actieve voetbalclub. De leden vormen de kern van de vereniging om er, bijgestaan door bestuur en vrijwilligers, op een plezierige manier hun sport te beoefenen.

Of onze teams nou geformeerd zijn uit zeer jeugdige, jong volwassen of enigszins op leeftijd geraakte spelers, we staan in de regio bekend als een vereniging waar lekker tegen gevoetbald kan worden. We doen er daarbij alles aan sportiviteit hoog in het vaandel te houden.

Aan de voorwaarden die nodig zijn om bij een club als Den Dungen het niveau steeds maar weer een beetje op te krikken, wordt in het juiste tempo voldaan. Gewezen kan worden op het in gang gezette beleid vanuit de Commissie Voetbalzaken (waaronder onder andere het verder vorm geven aan interne opleidingen, het intensiveren en verbeteren van trainingen en het bieden van ondersteuning aan teambegeleiders) en de inspanningen die velen zich getroosten om, onder lang niet altijd gemakkelijke omstandigheden, ervoor te zorgen dat velden en gebouwen in een alleszins acceptabele staat blijven verkeren. Bij Den Dungen is het saamhorigheidsgevoel groot; met gezamenlijke inspanningen blijft men in een goede sfeer eraan werken om plezier aan een mooie hobby te beleven.

Terug naar het overzicht