•  

Een nieuwe rubriek

We gaven al vaker aan dat de vaste rubrieken in het clubblad het goed blijven doen. Wekelijks kunnen de verschillende teams in vaak smeuïg neergepende vertelsels de sportieve verrichtingen uit het weekend nog eens naslaan.

Daarnaast wordt met het aankondigen van de te spelen wedstrijden een extra service geboden en kunnen bestuurlijke zaken gevolgd worden in de rubriek “Uit de bestuurskamer”.

Een erg waardevolle en zeer gewaardeerde bijdrage wordt er periodiek ook geleverd door columnist ’t Groentje. Hoewel dus voldoende materiaal voorhanden lijkt om op alleszins aanvaardbaar niveau ons weekblaadje uit te geven, zijn we toch vereerd met het alternatief voor de eerder zo succesvolle rubriek “Nader kennismaken met”. Aan de hand van een aantal vragen en antwoorden werd de lezer de nodige

achtergrondinformatie geboden van bij onze club betrokken personen.

In gewijzigde vorm is dit onderdeel weer opgepakt. De selectiespelers zijn gestart met het geven van de antwoorden op “de zeven vragen” die aan hen worden voorgelegd. Leuk initiatief. Aardig om te lezen. De redactie is verheugd met de inzet van de vakkundige inbreng van de vaste interviewer.

Ook een woord van dank aan al diegenen die hun medewerking aan de vraaggesprekjes verlenen. Het clubblad en de website worden er weer interessanter op!

Terug naar het overzicht