•  

Themabijeenkomst 'Impliciet leren voor de (onderbouw)trainer' door FC Den Bosch (AANMELDEN)

Themabijeenkomst Impliciet leren voor de (onderbouw)trainer

 

Zoals jullie misschien weten heeft SC Den Dungen een samenwerking met FC Den Bosch. In het kader van deze samenwerking houdt FC Den Bosch dit seizoen diverse themabijeenkomsten. De volgende is op maandag 27 november vanaf 19.00 uur bij Den Dungen met als onderwerp: Impliciet leren voor de (onderbouw)trainer.

Alle partners van FC Den Bosch krijgen deze uitnodiging. Er is plaats voor 30 deelnemers, daarom vragen we je om aan te melden bij paul@scdendungen.nl / frank@scdendungen of bij Mark vd Steen.

 

Impliciet leren voor de (onderbouw)trainer

Heeft u vragen hoe een leuke en uitdagende training te geven aan spelers? Heeft u behoefte aan tips om te komen tot leuke oefenvormen? Dan is deze bijeenkomst voor u een heel interessante!

In deze themabijeenkomst staat het ‘stiekem leren’ centraal. Kinderen leren is een onbewust proces dat wordt begeleid door de trainer-coach. Het grote voordeel hiervan is is dat kinderen voetballen leuker en uitdagender gaan vinden. Hierdoor krijgt de ontwikkeling van voetballers een grote boost. U krijgt inzichten wat impliciet leren is, wat het doel ervan is en zult u tips ontvangen hoe dit toe te passen binnen (onderbouw) trainingen.

  

(Voorlopig) Programma:

18:45-19:00 inloop

19:00-19:30 introductie en 1e deel

19:30-20:15 buiten programma olv FC Den Bosch  groep O13  ongeveer 10 spelers , met veld ruimte ½ / ¼ 

20:30-21:15 Nabespreken praktijk/ evaluatie

21:15 vertrek naar huis

Terug naar het overzicht