•

Den Dungen en Haarsteeg delen de punten.

Den Dungen speelt in Haarsteeg met 2-2 gelijk en daarmee kregen we zoals al eerder deze jaargang te weinig. In de 1ste helft een gelijk opgaande wedstrijd. Haarsteeg opent de score via Roy van Beurden die kan profiteren van het uitglijden van een Dungense verdediger en dit buitenkansje niet onbenut laat 1-0. Den Dungen gaat op zoek naar de gelijkmaker en die komt niet veel later. Nadat eerst Teun van Boxtel de bal op de paal zag belanden was het Bjorn de Kort die uit een goed uitgespeelde hoekschop de stand weer gelijk trekt 1-1. Het is echter wederom Roy van Beurden die Haarsteeg op een 2-1 voorsprong schiet met een schot van 25 meter. Net voor rust mag Bjorn de Kort aanleggen voor een vrije trap en hij krult de bal prachtig in de bovenhoek 2-2.

In de 2de helft een veel sterker Den Dungen wat met mooie aanvallen op zoek gaat naar een treffer en Haarsteeg terugdringt op eigen helft. Er worden verschillende kansen gecreëerd echter het net wordt niet gevonden waardoor de ruststand later tevens de eindstand blijkt. De verschillen blijven klein in 3C. Eén week voor carnaval kan je gerust spreken van een polonaisecompetitie waarbij iedereen achter elkaar loopt zonder afstand van elkaar te nemen.

Zondag 18 februari pakken we de draad weer op met de kraker tegen onze dorpsgenoten SCG’18.