•  

De kasteleins kregen het niet voor elkaar.

De kleindochter van onze sponsor “Herberg de Poeling” was de pupilster van de week. En dat was te zien, want heel de familie Broeren was aanwezig. Jazz van Kasteren was het middelpunt van deze zondagmiddag en ze genoot ervan deze dame. Samen met de grote jongens het hoofdveld op, en ook onder het toeziend oog van de Sponsor I.T.B. Entertainment. En toen kwam er in de rust toch een geweld aan, Iwan van “Ons Clubhuis” had het winnend lot. Maar Iwan had op dat moment een mankementje, dus hij liet collega Andres van Café t “Trefpunt” de loodzware opdracht op zich nemen.  Oei, dat viel nog niet zo mee, was de reactie van de man die beter biljarten dan trappen kan. Iwan teleurgesteld, Andres verdrietig, Gebroeders van der Aa gingen even bij de jongens zitten. Potje bier erbij. En alles kwam weer goed.
Remco Kersten was ook een tevreden man, want hij werd gekozen als man van the match. Van Wanrooij Projectontwikkeling ging hier volledig in mee.

Wij danken Hennie van Boven, Aannemersbedrijf B.V. en John Sleutjes Beheer B.V. voor hun bijdrage bij trap de bal op de lat.

Met vriendelijke groet en sportieve groet
Supportersclub

Terug naar het overzicht