•  

Pupil vd Week swingde, Life-dance swingde en Thies swingde.

Drie kwartier voor de wedstrijd swingde het sportpark al als een trein. Met de opzwepende muziek van “Café ’t Trefpunt” gingen we naar begin van de wedstrijd. “I.T.B. Entertainment” was uiteraard weer  de sponsor. En wij willen als bestuur Alexander Beekwilder graag bedanken voor de afgelopen 3 jaar dat hij als sponsor dit voor de jeugd heeft willen doen. De pupil van de week “Lars van Grinsven” had gezonde spanning in de bestuurskamer, maar eenmaal op het veld kwam dat wel goed. Zei hij tegen de voorzitter. En het kwam goed, met ongekende snelheid joeg hij de bal tegen de touwen. De keeper van Driel had hem niet gehoord of gezien. En dus maakte onze Lars een rondje over het veld, langs de eretribune die tjok vol zat. Mooi toch.
Het lot was gevallen in de emmer van Kerkdriel. Dus onze Antoon kwam van de tribune afgedaald. Maar hij kon de lat maar niet raken, maar hij was wel blij met de wedstrijdbal. “Ons Clubhuis” en “Gebroeders van der Aa” hadden er ook vrede mee. Het was superdruk dat hadden mede te danken aan “Dance Life” die in de rust een weergaloze show op de mat legde.  

Ook tevreden was sponsor Van Wanrooij Projectontwikkeling over de keuze van de “Man of the Match” Met een unanieme  beslissing  van de drie deskundigen kwam keeper Thies Kooijmans als winnaar uit de strijd. Ene onze Ties hij keepte echt heel goed. Verder willen onze dank uit brengen Mutter Schilderwerken en Van den Heuvel Tuinen voor hun bijdrage.

Terug naar het overzicht