•  

Zondag 26 mei de Grote Finale “Ons Clubhuis” Trapt de bal op de Lat 2023-20234 en uitreiking “Voetballer van het Seizoen” 2023-2024

Kampioenschap "latje trappen"
Zondag 26 mei is het dan weer zover dat we voor de 13de keer het kampioenschap "latje trappen" houden. In de rust van de wedstrijd Den Dungen 1 – SCG’18  1 zal dit evenement plaatsvinden. Ook diegene welke het winnend lot heeft gaat “latje Trappen” en kan zich ook plaatsen voor deze grote finale. In deze finale gaat het niet alleen om de eer maar ook om de hoofdprijs geschonken door “Marjorca-Bar, Herberg de Poeling”. Alle finalisten zullen om en om 3 pogingen krijgen om de lat te raken. Wij hopen dat het een spannende finale wordt, onderstaande 4 personen hebben zich geplaatst en hier kan dus nog 1 persoon bijkomen.

  • Frans van Grinsven
  • DD2 Ben van Heijnsbergen
  • Albert Hanegraaf / Rowan vd Doelen
  • DD2 Vincent Jennen

A.s. Zondag wordt dit mede mogelijk gemaakt door Gebr. van  Roij Tegelwerken en Stef van Grinsven Tegelwerken.

 

Voetballer van het seizoen
Zondag 26 mei wordt ook de gouden schoen uitgereikt aan de voetballer van het seizoen 2023-2024. De verkiezing ‘Voetballer van het seizoen’ wordt mede mogelijk gemaakt door Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V.

Verder willen wij alle sponsoren welke het afgelopen seizoen een bijdragen hebben geleverd hartelijk danken, en hopelijk mogen we het volgend seizoen weer een beroep op jullie doen!

Terug naar het overzicht