•

Den Dungen JO13-1

za 4 feb: Den Dungen JO13-1 - Tricht JO13-1 (0 - 2)

Met Thomas en Silas in de apres skihut maar met wederom Sven begonnen we vandaag tegen de koploper na 1 wedstrijd. De laatste weken stonden we vrij snel achter dus ons eerste doel(lees 5 minuten) was vandaag om dit zo lang mogelijk tegen te gaan. Al vanaf het begin stonden we onder druk door de goed voetballende tegenstander. Het is niet dat we kans op kans tegen kregen maar konden zelf niet echt aan voetballen toe komen. Ons doel werd gelukkig net gehaald want na een corner in de 6e minuut kon een speler van Tricht binnen koppen. Hierna bleven we wel met zijn allen er voor knokken en gaven geen kans meer weg maar kregen zelf ook geen kans dus was de ruststand 0-1. Onze interim coaches probeerden in de rust met wat aanwijzingen de moed erin te houden. In de 2e helft was het een beetje rommelig maar met hard werken bleef de stand onveranderd. We konden zelf een paar plaag stootjes geven en hadden we zelfs een paar heel kleine kansjes op de gelijkmaker. Met nog 10 minuten te spelen maakte we een foutje wat ook meteen werd afgestraft 0-2. We probeerden nog wat terug te doen en hadden pech dat Terry uit een corner op de lat kopte. Jammer jongens allemaal er alles aan gedaan deze ploeg was net iets te goed, volgende week SCG die gaan we weer pakken. WWW: Het verlies is waar iedereen van baalt maar het eerste doel was net gehaald.