•

Den Dungen JO13-1

za 4 mrt: B.V.V. JO13-1JM - Den Dungen JO13-1 (2 - 2)

Na een mooie carnaval/vakantie en een vrije zaterdag mochten we vandaag naar de Vliert om tegen BVV te spelen. Ook was onze Pieter er weer bij dus wat kon er ons gebeuren. Ondanks de mindere warming up was de start van de wedstrijd toch goed. Verdedigend stond het goed en het middenveld strooide met mooie passjes naar de aanvallers. Ties kwam net een teentje te kort en zelfs de opkomende Sam schoot net langs. Op het einde van de 1e helft kwam de wedstrijd echt los, Terry werd in stelling gebracht en schoot beheerst in het doel 0-1. Eindelijk stonden we op voorsprong in deze competitie maar we kregen het net voor rust nog vrij lastig. Henri stond zijn mannetje en zo gingen we met de voorsprong de rust in. We wisten dat we het moeilijk zouden krijgen de 2e helft maar met goede inzet moeten we zeker een resultaat kunnen halen. BVV begon fel aan de 2e helft maar na een paar plaagstootjes stuurde Niels met een schitterende pass Lars weg en deze benutte deze kans subliem 0-2. Even later was het bijna 0-3 maar de keeper van BVV hield de bal maar net. We werden nog meer onder druk gezet en moesten na een corner toch de 1-2 incasseren. De koppen bleven omhoog en we werkte keihard maar helaas viel de 2-2 toch. Jongens prima pot houdt deze inzet vast. Ik hoorde dat de seizoens-einde al in de planning zit dus ideeën zijn welkom. WWW: Frisse lucht doet een mens goed, zeker als je 's-morgens overgeven moet.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1