•

Den Dungen JO13-1

za 13 mei: ST Jan van Arckel/Well JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (8 - 4)

Was het nu Jan v Arckel of Well de ene helft had het goed de andere niet. We konden toch nog een redelijke warming up doen en begonnen met Keano aan de wedstrijd. We raken er aan gewend want al vrij snel stond het 1-0. Hierna moest Henri een paar goede reddingen doen en kwamen we weer wat in het spel voor. Louka geloofde in een dieptepass en kon de trap van de keeper goed blokken en deze bal viel erin 1-1. We deden ons best maar hadden het moeilijk vooral omdat we zelf de passing niet op orde hadden. Uit een corner werd het 2-1 en meteen daarna 3-1. De koppen gingen even omlaag en net voor rust zelfs de 4-1 en 5-1. Rust. Na rust wilden we het tij omdraaien maar de doelpunten vielen weer aan onze kant 8-1. We kregen een corner en deze ging er in 1 keer in door Lars 8-2. Er kwam weer wat leven in het team en met 2 mooie aanvallen maakte Terry de 8-3 en 8-4. Jammer genoeg kwamen we niet verder en was er weer een nederlaag. Jongens volgende week een internationaal toernooi en de week daarop gaat het gebeuren in de laatste wedstrijd. WWW: Willie Wist Well waar we moesten spelen.