•

Den Dungen JO13-1

za 20 mei: Brabant Boys Cup speelt bij schijndel - Den Dungen JO13-1

We waren uitgenodigd om mee te doen aan de Brabant Boys Cup en dat wilden we maar al te graag. Op vrijdag moesten we vroeg uit de veren want de eerste wedstrijd was al om 9u tegen SMS Lubbeek uit België. Na de traditionele 0-1 kwamen we toch vrij snel terug. Na een mooie aanval kon Niels zijn eerste van het seizoen maken 1-1. We waren fel en beter dan de Belgen en maakten na rust het verschil. Terry kopte een corner net achter de lijn en even later was hij er als de kippen bij toen een Belg niet goed opletten en zo stond het 3-1 tevens eindstand. Eindelijk hadden we een wedstrijd gewonnen en dat werkte bevrijdend. De tweede pot moesten we tegen Tsjechen genaamd TJ Sokol Mesto Touskov. De gehele wedstrijd tot de laatste minuut waren we de betere ploeg. Niels scoorde de 1-0 en we hadden meerdere kansen om deze uit te breiden maar lieten dit na. In de laatste minuut maakte Sam een professionele overtreding kreeg geel maar omdat de vrije trap er niet in ging wonnen we ook de tweede pot. De derde en laatste pot voor de vrijdag moesten we om de groepswinst spelen tegen Schijndel helaas werd er van deze hoofdklasser met 1-0 verloren maar ze hadden daar veel hulp nodig van een man met een fluit. Dus als 2e begonnen we op zaterdag, gelukkig iets later, tegen weer een ploeg uit België nl. FC Lebbeke. Deze waren net iets beter als ons al hebben we wel onze huid duur verkocht. Na de 1-0 maakte we gelijk maar deze werd onterecht afgekeurd. Uiteindelijk verloren we toch met 3-0. De tweede van de dag tegen wat bekenden die bij Avanti spelen. Weer kwamen we achter maar Terry maakte daar met 2 goals al snel verandering in. Met een mooie vrije trap van Lars wonnen we deze met 3-1. Hierdoor werden we tweede in deze poule en moesten we voor plek 3/4 spelen tegen jaja Schijndel. Het werd een herhaling van de dag ervoor na een vrije trap die wij dachten voor ons was stonden we even niet goed en werd het 1-0. We knokten voor wat we waard waren maar weer was het nu wel een andere maar wel met een fluit en ene met een vlag die het ons moeilijk maakte. Met dit resultaat moesten we dus genoegen nemen met een 4e plaats maar mogen trots zijn op het vertoonde spel en inzet. Jongens volgende week nog een wedstrijdje met dezelfde inzet en dan winnen we zeker. WWW: I'm proud on our perfomence today van die met die fluit is niet okay

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1