•  

Mooi begin!

Een nieuw seizoen, nieuwe kansen! Dit motto mag tot dusver zeker van toepassing worden verklaard op onze hoofdmacht!

Een nieuwe en vlotte start! Andere tegenstanders, nieuwe spelers en een aanpassing van het spelsysteem! Het eerste elftal van onze vereniging speelde inmiddels vier wedstrijden, waarbij ogenschijnlijk vrij eenvoudig de opponenten van de mat gespeeld werden. Hoewel nog lang niet altijd tevreden over het vertoonde spel weet men zich inmiddels wel verzekerd van de koppositie in de vierde klasse D.

Uit de wedstrijdverslagen kunt u overigens opmaken dat verrassend veel senioren- en jeugdteams zeer succesvol gestart zijn.

Een goed begin is weliswaar het halve werk, maar we mogen niet overmoedig raken. Te uitbundig jubelen in het begin van het seizoen, zou wel eens tot onderschatting kunnen leiden en dat betekent vervolgens weer dat we de pin op de neus gaan krijgen. Het is niet aan ons om begeleiders en spelers te overtuigen van het feit dat er na voorspoed tegenslag kan volgen en dat men na enkele gewonnen duels nog geen kampioen is! De hoofdrolspelers zijn zelf best in staat te beoordelen op welke wijze men aan de tot dusver behaalde resultaten een positief vervolg kan geven.

Komend weekend hopen we van deze instelling opnieuw de vruchten te mogen plukken

Terug naar het overzicht